Marin Cromberge – Van den Akker

Columnist, fotograaf
Wonend in ‘s-Gravendeel met mijn man en dochter (’16) en dol op dieren en het rommelen in de tuin. Die tuin zijn we steeds meer natuurlijk, speels voor de kleine, eetbaar, makkelijk in onderhoud aan het maken met behulp van permacultuur.

Ik werk als financieel controller maar ook heb ook een eigen praktijk als healing medium www.florescere.nl
Mijn grote droom is mensen vanuit het healing mediumschap via sessies o.a. in de tuin, in aanraking met de natuur te helen, meer in contact te laten zijn met de natuur, tot bloei te laten komen en de balans in zichzelf te laten herstellen.

Geluk is een keuze; en gezamenlijk de Aarde leefbaar houden ook. Om mijn steentje bij te dragen aan naast wat ik privé zichtbaar en onzichtbaar doe schrijf ik hier over.