Maddy-Devi Homburg

Teamcaptain, contactpersoon, columnist en eindredacteur. 
Wij wonen nu in Heinenoord. Hiervoor woonde ik in; ‘s Gravendeel, Goirle, Strijen, Oud-Beijerland, Frankrijk en Den Haag. Na wat omzwervingen dus weer terug op mijn geboortegrond. Ik ben moeder van Joeke ’16 en samen met mijn lief Otto.

Ik werk op meerdere fronten als duurzame-verander-facilitator. Ten eerste als Soul Body Fusion®️ en Access Bars® Practitioner, zie www.anderstevoren.nl. Verder ben ik initiatiefnemer van meerdere groene projecten zoals o.a. Hoeksche Waard Schoon waar zwerfvuilrapers zich verzamelen. 

Mijn grote droom is een Voedselbos in de Hoeksche Waard realiseren. Met o.a. een eco grand café waar van heel jong tot heel oud zich urenlang kan vermaken. Een permacultuur bos van minimaal 5ha, een mini winkeltje waar je groenten, fruit en noten uit dat bos kunt kopen én biologisch afbreekbare schuursponsjes bijvoorbeeld ;). Zie daarvoor Voedselbos HW

En voor nu schrijf ik hier samen met een top team met veel plezier columns voor een groenere Hoeksche Waard.